Afdrukken

       BOSGOLFOp diverse plekken in onze regio organiseren wij bos-golf. Bij onze locatie "De Boshoeve" of bij camping Kaps te Tubbergen zijn bij uitstek de leukste plekken om dit spel te kunnen spelen volgens de regels van klootschieten strijden jullie tegen elkaar. De instrumenten die je meekrijgt zijn een stuk hout aan een stok vastgezet en een bal. De winnaar is diegene die het parcours in zo min mogelijk slagen rondgaat! Onderweg komt de boer natuurlijk even met een borrel en een hapje langs!

BOERENAVOND

Een B-OER gezellige avond! U bent te gast bij boer André op zijn boerderij. Daar staat de koffiepot bovenop de kachel, zoals "vrogger"  gewoon was. Bij binnenkomst krijgt iedereen een boerenzakdoek om en wordt er een foto gemaakt!. Na de ontvangst met koffie/thee en krentenwegge, staan er oud hollandse spelletjes op het programma. U wordt in teams verdeelt en gaat de strijd aan met elkaar! Wie wordt de beste boer/boerin van jullie en gaat er met de prijzen vandoor?

Na het wedstrijd element staat de volgende activiteit op het programma; schrijf met uw team een nieuw refrein op de melodie van "Ik hou van holland" en presenteer dit later op de avond met uw team. De foto's van deze onvergetelijke avond komen op de website en de video's draaien we aan het slot van de avond. De DJ neemt het daarna over zodat het nog tot de late uurtjes gezellig zal blijven.

CONTACT:

[ T ]: 0546-567454

[ E ]: andreboshoeve@live.nl

[ W ]: www.absportsadventurers.nl


© copyright 2013 absportsadventurers ontwerp & Realisatie wdesigns internet reclamebureau