Afdrukken

KINDERFEESTJEEen leuke activiteitenmiddag vanaf onze locatie De Boshoeve te Hoge Hexel. Steppend naar recreatiepark Het Lageveld. Daar hebben we 2 leuke spellen en een trekvlot om op het eiland te komen. Na deze inspanningen gaat men wandelend terug via landgoed " De Barkel". De route gaat via kaart en kompas. Daarna kan men wat drinken en een patatje en frikandel eten. De kosten voor dit doordeweekse arrangement zijn slechts € 10,-. Met boogschieten boven op dit programma is dit € 2,- meer.

Vraag naar de diverse kindermiddagen vanaf 5 jaar piratenpuzzel en het vinden van de felbegeerde schat door de vragen en de diverse opdrachten op te lossen. Incl. patat en frikandel € 9,-.

GPS puzzel vanaf 7 jaar. Wie zal als eerste de schat vinden? Door met GPS diverse cijfers te vinden kom je tot dit eind resultaat. Dit arrangement kost € 7,-met patat en frikandel en drinken komt dit op € 10,-.

Met de huifkar rond en overvallen worden door indianen en cowboys? Wie droomt er niet van om dit mee te mogen maken? Vraag naar de mogelijkheden.

CONTACT:

[ T ]: 0546-567454

[ E ]: andreboshoeve@live.nl

[ W ]: www.absportsadventurers.nl


© copyright 2013 absportsadventurers ontwerp & Realisatie wdesigns internet reclamebureau