Afdrukken

                SMOKKELTOCHTTony Trapetoni woont nu al meer dan 15 jaar in Nederland en hij staat inmiddels bekend als mafia-baas en misdadiger. Helaas voor Tony is het volgens de wet verboden drugs te verhandelen en sterke drank te vervoeren, maar toch zullen deze artikelen gesmokkeld moeten worden. Hiervoor vraagt Tony uw hulp, want hij wil zoveel mogelijk zelf buiten schot blijven. Daarom deelt hij de aanwezige personen in groepen, die afzonderlijk van elkaar de witte poeder en de sterke drank over land moeten smokkelen.

Naast deze opdrachten moeten de smokkelaars ook proberen de douane en politie te slim af te zijn. Als ze worden aangehouden, zullen ze moeten luisteren naar de douane en desnoods de smokkelwaar moeten afgeven of een boete betalen, want Tony is wel zo aardig geweest om jullie geld mee te geven om de eventuele boete te betalen of te gebruiken als handelsgeld.

Naast de douane kunt u misschien nog andere gekke figuren tegenkomen die u misschien wel willen omkopen of willen handelen. Alles heeft tenslotte een waarde! De groep die de meeste witte poeder en drank voor Tony Trapetoni smokkelt kan een beloning in ontvangst nemen!

Bij terugkomst kunt u onder het genot van een drankje gezellig napraten en vertellen hoe u de douane heeft omgekocht. Wie weet wordt u, na het tellen van de zakjes witte poeder en het overgebleven geld, uitgeroepen als toekomstige hulp van Mister Tony Tarapetoni!

CONTACT:

[ T ]: 0546-567454

[ E ]: andreboshoeve@live.nl

[ W ]: www.absportsadventurers.nl


© copyright 2013 absportsadventurers ontwerp & Realisatie wdesigns internet reclamebureau