Afdrukken

SURVIVAL DAGSurvival arrangement

Dit arrangement kan alleen in een midweek geboekt orden en is speciaal bedoeld voor bedrijven en groepen. Het arrangement bevat, naast een hoop lol en actie, ook ultieme mogelijkheden voor versterken van teamgeest en kameraadschap.

Voorbeeld survivaldag;
We komen ’s morgens 9.30 uur aan bij onze locatie De Boshoeve, aan de Oude Zwolseweg 1 te Wierden (Routebeschrijving zie site). Hier maken we kennis met de survival instructeurs en drinken we een kopje koffie krentenwegge, want een goed begin is het halve werk! Na een uurtje gaan we aan de bak. Om 10.30 uur starten we namelijk met de activiteiten. We kunnen kiezen uit de volgende onderdelen (uiteraard allemaal onder deskundige begeleiding); Steppen, Vlot bouwen en Kompas wandelen.

Het programma komt er als volgt uit te zien voor d middag ;
Ontvangst om 9.30 uur. Start activiteiten 10.30 uur | We starten met de step en gaan via een leuke route per GPS richting de vlotten. Na uitleg over het knopen en het bouwen van de vlotten moeten jullie per team een
oversteek maken op recreatiepark Het Lageveld. Proberen om het droog te houden is dan ook een must! Vervolgens gaan jullie met de meegegeven kompas een route volgen.  Tegen 12.30 uur lunch.
De middag zal er per groep een bowlingbal gegeven worden. Die route zal op de regels van het klootschieten afgelegd dienen te worden, dus in zo min mogelijk worpen een parcours afleggen. Je speelt in dit spel als team dan ook tegen het andere team. Verder zal de middag bestaan uit teambuildingspellen en boogschieten.

Overigens zorgen wij van A.B. Sports & Adventures dat u tijdens de activiteiten niet op een houtje hoeft te bijten. Wiij zorgen voor voldoende versnaperingen. Aan het einde van de middag, om ongeveer 17.00 uur gaan we gezamenlijk napraten tijdens een heerlijke barbecue. Deze BBQ duurt ongeveer 2 uur. 
Dit arrangement is inclusief drank tijdens de activiteiten (koffie, thee, frisdranken, wijn en bier). Na de BBQ hanteren we de prijzen in De Boshoeve.Prijs: € 45.00 p.p. all-in |  Min. aantal pers: 20

CONTACT:

[ T ]: 0546-567454

[ E ]: andreboshoeve@live.nl

[ W ]: www.absportsadventurers.nl


© copyright 2013 absportsadventurers ontwerp & Realisatie wdesigns internet reclamebureau