Afdrukken

TECKLENBURG DUITSLANDTecklenburg in Duitsland is een erg leuk stadje dat gelegen is tussen weelderige en wilde bossen met erg veel hoogteverschillen.Een paradijs voor mountainbikers en wandelaars die door de prachtige omgeving een onvergetelijke indruk zal achterlaten bij een ieder die hier komt.

A.B. Sports & Adventures heeft in dit prachtige gebied, leuke mountainbikeroutes en arrangementen uitgezet. In de stad zelf een leuke wandel gps puzzel, waarbij alle leuke plekjes en bezienswaardigheden (vergezichten) bezocht moeten worden. Dit is om de verborgen formule te vinden om de uiteindelijke schat te kunnen vinden. De vele terrasjes in Tecklenburg maken deze puzzel tot een belevenis!
 
Overnachten; Wij hebben met de eigenaren van pension & Ferienwohnungen Zum Alten Brunnen te Tecklenburg een erg leuk en sportief arrangement samengesteld. De mogelijkheid bestaat dus dat u een meerdaagse activiteit bij ons kunt boeken. Dit is slapen met ontbijt. Je kunt niet alleen wandelen met gps in Tecklenburg, maar ook met onze ATB gids echt gaan mountainbiken. Tevens is er de mogelijkheid een route met GPS te rijden. Je kunt op je eigen bike komen, maar je kunt ook een bike huren van ons. In een klein plaatsje in de buurt staan onze steps geparkeerd. Hier is het lekker vlak en kun je geweldig steppen en genieten van de prachtige omgeving. Voor het biken hebben we minimaal 20 personen nodig. We hebben tevens in de buurt een leuk klimpark. Vraag naar de mogelijkheden voor boekingen. Overnachtingen kunt u boeken via www.zumaltenbrunnen.eu

CONTACT:

[ T ]: 0546-567454

[ E ]: andreboshoeve@live.nl

[ W ]: www.absportsadventurers.nl


© copyright 2013 absportsadventurers ontwerp & Realisatie wdesigns internet reclamebureau