Afdrukken

Nijverdal

 

Vanaf de locatie Bowlingboerderij in Nijverdal.

Bowlkloten is een ludieke combinatie van bowling en klootschieten. U begint met een indeling in groepen In wedstrijd verband  probeert u een parcours, dat buiten ligt als wedstrijd te winnen van de andere teams. U speelt natuurlijk voor de eeuwige roem. Nadat dit gelukt is krijgt u een map mee met een route beschrijving rond onze boerderij. Al lopend en gooiend komt u op deze route ons weer tegen voor opdrachten, die u de meest bizarre opdrachten laat uitvoeren zoals bijvoorbeeld; een stuk boomstam afzagen van precies 1 kilo met een oude trekzaag.  De techniek van het boerengolf en een spijker wegslaan.

Halverwege de route komt u in een bos waar u een hapje en een drankje krijgt. Tijdens het lopen van de route krijgt u ook vragen en opdrachten op te lossen. Gehele route duurt ongeveer 1 uur. Door de onderlinge strijd tussen de teams en de ludieke opdrachten is succes verzekerd!
Maar natuurlijk kunt u allerlei activiteiten zoals genoemd op deze site vanaf deze locatie ondernemen!
Mountainbiken, huifkartochten, steppen, varen. Dit natuurlijk aangevuld met een bijpassende catering n uw dag kan niet stuk!!

 

CONTACT:

[ T ]: 0546-567454

[ E ]: andreboshoeve@live.nl

[ W ]: www.absportsadventurers.nl


© copyright 2013 absportsadventurers ontwerp & Realisatie wdesigns internet reclamebureau