Afdrukken

Vriezenveen

Huifkartochten met allerlei spellen onderweg zoals spijkerslaan, klomplopen, boogschieten, boerendarten maar dit kan ook met een bezoek aan de één van de vele leuke musea of horeca gelegenheden!

STEP arrangement

Vanaf centrum Vriezenveen of bij het VVV kantoor  kunt u ons step arrangement starten! Het arrangement kan vanaf kaart gestept worden, U krijgt dan een route beschrijving mee!

Maar de leukste steptocht is toch die met GPS gemonteerd waar de route al in staat! In dit arrangement is opgenomen een bezoek aan de bosbessenkwekerij De Greftenhoeve waar u koffie en gebak krijgt!

Vandaar gaat u steppend naar het Veenmuseum waar u een bezichtiging kunt doen! Om dan weer via enkele terrasjes  terug te steppen naar het beginpunt!
Dit arrangement kunt  u rechtstreeks boeken bij ons, maar ook via het centrum Vriezenveen of het VVV kantoor Vriezenveen

  • De kosten zijn voor het eerst genoemde steparrangement € 10,=
  • Het tweede  arrangement kost € 18,50 p.p all inn d.w.z  huur step, entree, koffie/gebak en GPS
  • Minimum aantal personen is dan ook 5 (reserveren is verplicht)

Buksschieten, boerengolf, klootschieten, GPS/kompastochten, kanoën, steppen, midgetgolf, kruisboogschieten, Nordic Walking (INWA gecertificeerd)
En natuurlijk diverse combinaties van bovengenoemde activiteiten. Vraag naar de prijs!!
Diverse catering mogelijk bij elke activiteit!! Maatwerk, dus veel kwaliteit!!

Tel 0546-567454 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

CONTACT:

[ T ]: 0546-567454

[ E ]: andreboshoeve@live.nl

[ W ]: www.absportsadventurers.nl


© copyright 2013 absportsadventurers ontwerp & Realisatie wdesigns internet reclamebureau